@Abrigaca (Abraham Galera) va explicar a una entrevista a El Pont de Ferro com és la vida de tiktoker des del Bar Restaurant Danus de Tordera.

I és que internet i les xarxes socials han donat a conèixer a diferents persones referents a internet. Torderencs i torderenques que has traspassat fronteres i ja són seguits per milers de persones d’arreu del món.

El cas d’Abraham Galera és un dels molts. A continuació, mostrem només alguns dels principals torderencs que són tendència a les xarxes.

Igual que Abrigaca -que explica les històries quotidianes dels cambrers i restauradors amb els seus clients- cadascú ha sabut com cridar l’atenció i fer-se propers amb el seu nou públic. Triomfen a xarxes socials com TikTok i els Reels d’Instagram. Qui són?

Ariancita

Ariancita, la jove torderenca experta en crear històries

L’Ariancita té més de 196.000 seguidors a Instagram. La jove torderenca explica històries i relats curts en reels d’instagram sobre periples amorosos o situacions diàries. El seu públic està encantat, també, amb el seu dia a dia. Col·laboradora de Ràdio Tordera -al programa Ara i Aquí- és una geni de la comunicació i l’entreteniment. Recentment ha col·laborat amb Abraham Galera en alguns dels seus vídeos. O també amb el torderenc…

SoySergi

El jove torderenc, amant dels balls, està poc a poc evolucionant. Recentment ha començat a fer entrevistes molt interessants en els seus reels d’Instagram. Ha parlat amb els Invencibles Club de Futbol Inclusiu en un dels seus entrenaments al Camp Municipal de Tordera. Amant del parkour, els balls i la diversió amb els seus amics, acumula més de 126.000 seguidors a Instagram i milers de visualitzacions. Als seus vídeos s’hi reconeixen llocs de Tordera com el Parc de la Sardana o la Plaça Rabert.

I tu, quin altre influencer torderenc segueixes? Et llegim als comentaris!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *