Què en pensen els representants de Tordera sobre la història del Castell Medieval al municipi? Descobreix cada setmana l’opinió d’un dells amb un convidat sorpresa al final.

Ara ja sabem que el Castell Medieval de Tordera és un edifici amb molta història. Més història que anys, segurament. Els records, anècdotes, canvis que va comportar per Tordera i futurs projectes, són en opinió dels ciutadans del municipi. És per això que El Pont de Ferro ha recollit l’opinió voluntària de cadascun dels representants polítics municipals sobre aquest tema.

Des de l’1 de març i fins el 5 d’abril, l’opinió dels polítics sobre el passat, present i futur del Castell Medieval de Tordera es donarà a conèixer en un format digital, en vídeo. L’ordre d’aparició és l’ordre usat en el Ple Municipal: de menys a més representació. Totes les agrupacions polítiques municipals representades al Ple hi han volgut participar excepte Podem Tordera, que s’excusa d’acord amb la voluntat de la seva assemblea de no voler opinar sobre l’activitat d’una empresa privada. El primer divendres d’abril es descobrirà l’opinió d’un ciutadà.

Així doncs, les opinions es podran veure en els següents enllaços:

MÉS TORDERA

VOX TORDERA

PSC TORDERA

ERC + GENT DE TORDERA + JOVENT REPUBLICÀ

JUNTS PER TORDERA – L’enllaç serà actiu quan arribi la data.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *